نمایندگی تعمیرات یخچال جی پلاس در تهران و کرجسطح ناهمواری دارد، بنابراین با لمس می توانید آن را از هم تشخیص دهید. چهار، فیلتر با سه قلاب ثابت می شود. هنگامی که حاشیه فیلتر را لمس می کنید، در هر دو انتهای لبه های میانی و میانی بالا و پایین، قلاب هایی وجود دارد. قلاب های بالا و پایین را با یک دست به جلو بکشید و با دست دیگر با فشار دادن قسمت بالا یا پایین فیلتر به جلو، فیلتر را بیرون بکشید. پنجم، با خشک کردن فیلتر با سشوار یا قرار دادن آن در معرض آفتاب، بو را از بین ببرید. یادداشت - برای افزایش عملکرد بو زدایی، دئودورانت ساخته شده از مواد طبیعی چوب نخل تعبیه شده است، بنابراین ممکن است کمی پودر بریزد. این پودر برای بدن انسان بی ضرر است.پودر ریخته شده را با حوله یا دستمال خیس پاک کنید. کشوهای محفظه میانی و پایینی کشوهای میانی و پایینی را جدا کنید کشو را می توان برای تمیز کردن داخل یخچال جدا کرد. یکی، کشو را به جلو بکشید تا کاملا باز شود. - هنگام جداسازی یا مونتاژ محفظه میانی، حتما درب محفظه بالایی را باز کرده و کشو را جدا کنید. دوم، پوشش کنترل هوای سرد را به سمت عقب بکشید. سوم، تمام ظروف کیمچی را در کشو بیرون بیاورید. چهارم، درپوش کنترل هوای سرد را به سمت جلو بکشید تا کاملا بسته شود. پنجم، هر دو طرف کشو را بگیرید و در حالی که کل کشو را کمی بلند کنید، آن را به سمت جلو بکشید. شش، اگر داخل کشو بست وجود دارد، بست را با دست فشار دهید تا آزاد شود. نگهدارنده بالای مرکز ضلع داخلی درب کشوی حذف شده قرار دارد. می توان آن را با قرار دادن دست خود در شکاف بین کشوی داخلی و درب و به آرامی کشوی داخلی به سمت بالا جدا کرد. هنگام مونتاژ مجدد، آن را به پایین بلغزانید تا با موقعیت دستگاه ثابت مرکزی مطابقت داشته باشد. احتیاط - هنگام برداشتن کشو هاکان مراقب باشید زیرا ممکن است به پاهای شما آسیب برساند. یادداشت - سبدهای کشوهای میانی و پایینی به همراه کشوها از هم جدا شده اند. - بعد از برداشتن کشو سبد را بردارید. - هنگام مونتاژ مجدد پس از برداشتن محفظه میانی و سبد محفظه پایینی، قبل از مونتاژ مطمئن شوید که قلاب سبد به درستی در پشت قاب گیر کرده باشد. برداشتن پوشش قطع هوای سرد کشوهای محفظه میانی و پایینی را بردارید و سپس پوشش کنترل هوای سرد بالای کشو را بردارید. کناره قفسه را با یک دست بگیرید و کمی آن را بالا بیاورید و مجبور کنید به سمت داخل جمع شود و با دست دیگر جلوی قفسه را بگیرید و در حالی که آن را به جلو می کشید بیرون بکشید. بیرون آوردن و نگهداری ظرف کیمچی آشنایی با ظروف کیمچی لطفاً اندازه ظرف کیمچی ارائه شده و فضای محفظه نگهداری را بررسی کنید. - شش ظروف کیمچی سنگکان ارائه شده است و ارتفاع آن کم یازده لیتر است. دست خود را در فضای زیر قفلی که درب ظرف را نگه می دارد قرار دهید و آن را بیرون بیاورید یا حرکت دهید. - برای هر یک از ظرف های کیمچی جونگکان و هاکان دو ظرف کیمچی و ظرف کیمچی کان میانه یازده و سه لیتر و ظرف کیمچی هاکان هفده لیتری در نظر گرفته شده است. دسته های ظروف کیمچی جونگکان و هاکان در دو طرف درب سمت بلند قرار دارند. ظرف کیمچی را از جعبه خارج کنید با این حال، پس از کشیدن درپوش کنترل هوای سرد به سمت جلو، پوشش کنترل هوای سرد را کاملاً مطابق تصویر فشار دهید. دوم، دسته ظرف کیمچی را بگیرید و به سمت جلو بکشید تا بیرون بیاید. با این حال، اگر درب کنترل هوای سرد بسته است، قسمت پایینی را نگه دارید و آن را بالا بیاورید تا باز شود، سپس آن را کاملاً به عقب فشار دهید. دو دست خود را در شیارهای بالای ظرف کیمچی و زیر قسمت ثابت قرار دهید و دسته را بگیرید و بیرون بکشید. غذا ممکن است سنگین باشد، بنابراین در حالی که با یک دست کف آن را نگه می دارید، آن را بیرون بیاورید. احتیاط - هنگام بیرون آوردن و گذاشتن ظرف کیمچی مراقب باشید که آن را نیندازید. یادداشت - روش نگهداری ظرف کیمچی برعکس بیرون آوردن ظرف است. ظرف کیمچی را از قسمت میانی و پایینی خارج کنید کشوی محفظه یک، وسط یا پایین را به سمت جلو بکشید تا کاملا باز شود. دوم، پوشش کنترل هوای سرد را به سمت عقب بکشید. سوم، دسته بالای ظرف کیمچی را با دو دست بگیرید و آن را بالا بیاورید. احتیاط - ظروف کیمچی میانی و پایینی نسبت به ظروف کیمچی بالایی پایین تر است، بنابراین ظروف کیمچی میانی یا پایینی در محفظه بالایی با قفسه جا نمی شوند. ظروف کیمچی را در قسمت میانی و پایینی نگهداری کنید یکی، دسته بالای ظرف کیمچی را با دو دست بگیرید و ظرف کیمچی را داخل آن قرار دهید. دوم، درپوش کنترل هوای سرد را با کشیدن به جلو ببندید. سوم، کشو را تا انتها فشار دهید. احتیاط - حتماً کشو را با درب کنترل هوای سرد بسته ببندید. باز کردن درب کنترل سرد و بستن کشو ممکن است به درپوش کنترل سرد آسیب برساند. - ظروف کیمچی میانی و پایینی نسبت به ظروف کیمچی بالایی پایین تر است، بنابراین ظروف کیمچی میانی یا پایینی در محفظه بالایی با قفسه جا نمی شوند. – هنگام قرار دادن ظرف کیمچی در یخچال، دسته آن را گرفته و به آرامی داخل آن قرار دهید. قسمت پایینی محصول ممکن است در اثر ضربه آسیب ببیند. یادداشت - روکش کنترل هوای سرد دمای نگهداری کیمچی را یکنواخت نگه می دارد و رطوبت را در کشو به خوبی حفظ می کند. عقل سلیم را در مورد کیمچی بدانید نکاتی که قبل از تهیه کیمچی باید بدانید - در انتخاب کلم برای کیمچی به اطلاعات زیر مراجعه کنید. - حدود پنجاه نوع کلم چینی در کشور وجود دارد که عموماً سایز معمولی و کمی گردتر از کشیده بهتر است. - طعم برگ های داخلی کلم خام شیرین است و توصیه می شود رنگ سفید روشن داشته باشد و برگ های بیرونی آن نازک و آبی روشن باشد. - در انتخاب تربچه برای کیم جانگ به اطلاعات زیر مراجعه کنید. - کیمچی تربچه انواع زیادی دارد و بسته به نوع تربچه، نوع تربچه ای که باید انتخاب کنید متفاوت است. - در مورد تربچه ای که برای داخل کلم استفاده می شود، بهتر است تربچه ای را انتخاب کنید که در مجاورت تربچه کمی آبی رنگ باشد و تربچه ای سفت و پر آب انتخاب کنید. - برای اژدهای کیمچی مجرد، ترب سئول به نام نوربک خوب است و نزدیک دم غلیظ و گرد است. - در مورد تربچه برای ککاکدوگی، تربچه اصلاح شده خوب است و قسمت بالای تربچه سفید است تا آبی و انتخاب تربچه با آب زیاد سخت است. - تربچه Dongchibeauty یک نوع سنتی است، بنابراین تربچه ای را انتخاب کنید که نرم باشد و قسمت بالایی آن در نزدیکی تربچه سفید باشد تا تربچه آبی. - میزان نمک بیشترین تاثیر را در سرعت رسیدن کیمچی دارد. - کیمچی از لحظه نمک زدن شروع به تخمیر می کند و مواد و آنزیم های مختلف در بافت کلم موادی مانند پروتئین ها را تجزیه کرده و حتی در دمای پایین به آرامی می پزند. این اصل پشت رسیدن آهسته کیمچی در اواسط زمستان است. - مقدار کمی کیمچی برای مدت کوتاه خوب است، اما برای مقادیر زیاد کیمچی، عاقلانه است که آن را برای مدت طولانی با کمی شورتر کردن آن نگهداری کنید. - طعم کیمچی بسته به نوع چاشنی متفاوت است. - انواع چاشنی ها شامل پیاز سبز، سیر، زنجبیل، ماهی شور، پودر فلفل قرمز و ... است که ترکیب اینها طعم کلی کیمچی را می سازد. - موادی را که بر سرعت رسیدن کیمچی تأثیر می گذارد، بررسی کنید. - اگر غذاهای دریایی زیادی مانند صدف، میگو خام، کیوی، کتلاس ماهی یا سیر، پیاز، پودر فلفل قرمز، خیار و پیاز سبز زیاد باشد، کیمچی سریعتر پخته می شود. برعکس، اگر تره، خردل، جینسینگ و ... اضافه شود، سرعت رسیدن کاهش می یابد. - دما روی سرعت رسیدن کیمچی تاثیر زیادی دارد و بهتر است کیمچی را در دمای زیر 10 درجه سانتیگراد نگهداری کنید تا طعم آن برای مدت طولانی حفظ شود. نکاتی که هنگام نگهداری کیمچی باید بدانید - برای تازه نگه داشتن کیمچی، تماس با هوا باید تا حد امکان کاهش یابد. - کیمچی ترش هنگام تماس با هوا ایجاد می شود و در برخی موارد کپک سفید که مخمر سفید وحشی است روی سطح کیمچی ایجاد می شود که زمانی رخ می دهد که کیمچی در آبگوشت غوطه ور نباشد یا تازه خیس شده باشد. با فرو بردن کیمچی در آبگوشت یا جلوگیری از تماس با هوا با وینیل بهداشتی و غیره می توانید کیمچی را تازه نگه دارید. - کیمچی را در ظرف کیمچی نگهداری کنید. – هنگام قرار دادن کیمچی در ظرف مخصوص، برای جلوگیری از سرریز شدن سوپ کیمچی، آن را تا سقف نگهداری پر کنید و سپس درب آن را کاملا ببندید. - اگر درب آن کاملا بسته نشود، در زمان نگهداری طولانی مدت به دلیل تماس با هوا، مخمر سفید روی سطح کیمچی تشکیل می شود یا به سرعت ترش می شود. - اگر سطح کیمچی را بپوشانید، می توانید آن را برای مدت طولانی نگه دارید. - از آنجایی که کیمچی یک غذای زنده است، در صورت نگهداری طولانی مدت نمی توان از فساد آن جلوگیری کرد. همچنین اگر کیمچی را محکم فشار دهید تا در سوپ کیمچی فرو برود و سطح کیمچی را با پلاستیک بهداشتی یا ترشی سبزیجات بپوشانید از اکسید شدن کیمچی جلوگیری می کند و برای مدت طولانی تری آن را نگهداری می کند. - ظرف کیمچی را با کیمچی پر نکنید. - کیمچی با پختن حجیم می شود و ممکن است در این زمان سوپ کیمچی سرریز شود. همچنین، اگر درب آن نیمه باز باشد، می تواند سریع تر ترش کند یا کپک سفید، مخمر مخمر ایجاد کند. کیمچی را تا حد نگهداری ظرف کیمچی پر کنید و درب آن را محکم ببندید تا درب آن باز نشود. کیمچی را می توان با پوشاندن سطح کیمچی با پوشش پلاستیکی یا پلاستیک بهداشتی برای مدت طولانی تری نگهداری کرد. - کیمچی را مستقیماً داخل محفظه قرار ندهید و آن را در کیسه پلاستیکی نگهداری نکنید. - اگر کیمچی را به جای گذاشتن در ظرف کیمچی مستقیماً داخل محفظه داخلی قرار دهید، ممکن است کیمچی یخ بزند و طعم کیمچی تغییر کند، پس حتما آن را در ظرف کیمچی تهیه شده نگهداری کنید. اگر غذا را در محلی قرار دهید که هوای سرد از یخچال کیمچی خارج می شود، ممکن است غذا یخ بزند. خطر تأثیر بر عملکرد محصول یا ایجاد شوک الکتریکی یا آسیب وجود دارد. - بررسی کنید که ظرف سه تا چهار روز پس از نگهداری کیمچی، سوپ سرریز نشود. - اگر آبگوشت به دلیل پدیده تخمیر اولیه کیمچی سرریز شود، کیمچی خوشمزه برای مدت طولانی قابل نگهداری نیست. - برای استفاده از ظرف متفاوت - هنگام استفاده از محفظه چپ و راست برای انجماد یا یخچال، می توانید مخلفاتی را که کمی کوچکتر از ظرف ارائه شده یا ظرف مشابه هستند، نگهداری کنید. - در زمانی که عملکرد آشپزی کار می کند، درب یخچال کیمچی را مرتباً باز نکنید. - ممکن است به دلیل هوای بیرون دما تغییر کند و طعم کیمچی بدتر شود. - هنگام نگهداری غذا برای اولین بار، وقتی سرد است غذا را در یخچال کیمچی قرار دهید. - اگر غذا را قبل از سرد شدن کامل در یخچال کیمچی قرار دهید، ممکن است غذا بد شود و داخل یخچال بوی بد بدهد. - دمای مناسب را برای نگهداری مواد غذایی تنظیم کنید. - هنگام ذخیره کیمچی، اگر عملکرد Cook را انتخاب کنید، کیمچی سریعتر ترش می شود. - اگر دمای نگهداری بالا را انتخاب کنید، بسته به نوع کیمچی ممکن است یخ بزند، بنابراین اغلب آن را بررسی کنید. - اگر غذاهای دیگر را همراه با کیمچی در یک محفظه نگهداری کنید، ممکن است سایر غذاها یخ بزنند. - برای نگهداری طولانی مدت کیمچی، کیمچی تازه تهیه شده را نگهداری کنید. - کیمچی تازه تهیه شده را مستقیماً در یخچال کیمچی قرار دهید و عملکرد ذخیره سازی را برای استفاده انتخاب کنید. - بسته به نوع و شوری کیمچی، دمای نگهداری کم، متوسط، |